Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مجموعه‌ها و سازمان‌هایی  که مساحت زیادی دارند، نظارت بر فعالیت‌های گوناگون و ایجاد هماهنگی میان بخش‌های مختلف، نیازمند سیستمی یکپارچه و جامع است.  فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) هم مثل همه مجموعه‌های بزرگ این نیازمندی را دارد.  

فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و نیاز به سیستم یکپارچه نظارتی

فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) در سال  ۱۳۸۳ در زمینی به مساحت ۱۴ هزار متر مربع ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز  در این فرودگاه، سه پایانه‌ فعال است:

 پایانه‌ شماره‌ ۱ که سالیانه ظرفیت پذیرش و جابه‌جایی شش و نیم میلیون مسافر و ۱۲۰ هزار تن بار را دارد. پایانه شماره 2 (گالری سلام)  که گنجایش پذیرش 5 میلیون مسافر در سال را  دارد.  پایانه‌ شماره‌ ۳  (ایرانشهر ) با ظرفیت 25 میلیون مسافر که هم‌اکنون مراحل تحقیقاتی خود را می‌گذراند.

اگر گذرتان به این فرودگاه افتاده، حتماً موافق‌ هستید که وسعت زیاد این فرودگاه  آن را شبیه به یک شهر کرده است. شهری که علاوه‌بر هواپیما، خودروهایی هم دارد که نگهداری از آن‌ها و نظارت بر کار آن‌ها،  به سیستمی پیشرفته و تکنولوژی‌ محور نیاز دارد.

همین نیاز باعث شد تا مسئولان این مجموعه برای بهبود شرایط ناوگان حمل‌ونقل، به دنبال راهکاری جامع باشد و در نهایت برای رسیدن به این هدف، سامانه مدیریت هوشمند ناوگان ایرانسل را انتخاب کنند.

آشنایی با سامانه مدیریت هوشمند ناوگان ایرانسل

سامانه مدیریت هوشمند ناوگان ایرانسل راهکاری جامع و یکپارچه است که به کمک امکانات سخت‌افزاری (سنسورها)، همه اطلاعات قابل اندازه‌گیری خودروها را جمع‌آوری می‌کند و پس از تحلیل، آن را در قالب نمودارها، نقشه‌ها و گزارش‌های نوشتاری در اختیار مدیران قرار می‌دهد. در نتیجه کسب‌وکارها می‌توانند بر اساس این داده‌های واقعی و قابل اعتماد، تصمیم‌های بهتری بگیرند.

این سامانه دارای ماژول‌های مختلفی  از جمله موارد زیر است:

ماژول تحلیل رفتار راننده مدیریت سوخت مصرفی مدیریت تعمیر و نگهداری خودرو مدیریت ایاب و ذهاب

سامانه مدیریت هوشمند ناوگان ایرانسل در فرودگاه امام خمینی (ره) مسئولان فرودگاه امام خمینی(ره)، با توجه به نیازهای ناوگان فرودگاه، از ماژول کنترل سوخت و تردد رانندگان و همچنین سیستم ردیابی سامانه مدیریت هوشمند ناوگان ایرانسل استفاده کردند تا بتوانند برای محاسبه کارکرد خودروهای سواری و باربری،  دریافت خط مسیر، نظارت بر مصرف سوخت، تردد در محدوده جغرافیایی معین، نظارت بر تردد کارکنان و همچنین کاهش هزینه‌های جانبی از آن بهره ببرند.

در فاز اول،  پس از نصب سنسورها، نظارت و پیگیری ترددها و مسائل فنی هفتاد خودرو در فرودگاه آغاز شد که در نتیجه آن مدیران توانستند داده‌های دریافت‌شده از این سنسورها را در نرم‌افزار و همچنین اپلیکیشن تلفن همراه  این سامانه  دریافت کنند و از اوضاع ناوگان خود باخبر شوند. این داده‌ها شامل  مواردی چون موقعیت، مسیر حرکت، میزان مصرف سوخت و اوضاع تردد رانندگان است.

رضایت مسئولان فرودگاه امام خمینی (ره) از سامانه مدیریت هوشمند ناوگان ایرانسل

به گفته مسئولان فرودگاه امام خمینی (ره)، پاسخگویی کارشناسان مجرب، کیفیت دستگاه‌ها و خدمات، پشتیبانی ۲۴ ساعته، نصب سریع و مهم‌تر از همه ارزش‌آفرینی برای مشتریان، رضایت بالای آن‌ها را در پی داشته و سبب شده این سازمان همکاری خود را با راهکارهای سازمانی ایرانسل ادامه دهد.

پربیننده ترین خانه های بزرگ تهران چند؟ ترافیک سنگین در جاده فشم و محورهای کندوان و هراز تردد در محورهای برون‌ شهری ۳.۴درصد افزایش یافت افزایش ۴۰درصدی قیمت بلیت هواپیما / قیمت‌ گذاری دستوری با وجود آزادسازی هشدار رییس سازمان هواپیمایی به شرکت‌ های هواپیمایی متخلف

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فرودگاه امام خمینی ره سامانه مدیریت هوشمند ناوگان ایرانسل فرودگاه امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۷۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور

سازمان حمل‌ونقل زمینی سنگاپور از آغاز همکاری‌ها با واحد ارائه‌دهنده راه‌حل‌های شهری مهندسی این دولت‌شهر به‌منظور ارتقا و مدرن‌سازی فناوری‌های خود برای سیستم مدیریت ناوگان، جمع‌آوری کرایه و سیستم‌های برق و ارتباطات سیستم حمل‌ونقل خبر داد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سازمان حمل‌ونقل زمینی سنگاپور در همکاری با واحد ارائه‌دهنده راه‌حل‌های شهری مهندسی فناوری‌های سنگاپور در حال ارتقا و مدرن‌سازی فناوری‌های خود برای سیستم مدیریت ناوگان، جمع‌آوری کرایه و سیستم‌های برق و ارتباطات خود است. این واحد که ارائه‌دهنده فناوری سیستم مدیریت ناوگان اتوبوس‌رانی سنگاپور بوده است، مبلغ ۱۷۵ میلیون دلار از قرارداد را به‌منظور ارائه بهبودهای لازم متقبل شده است.

نوسازی زیرساخت‌های اتوبوس این دولت‌شهر با پوشش تقریباً پنج‌هزار و ۸۰۰ اتوبوس عمومی، از سه ماهه دوم سال ۲۰۲۴ به تدریج اجرا و تا سال ۲۰۲۷ تکمیل می‌شود. این پروژه به‌منظور یکپارچه‌سازی و بهبود کارایی عملیاتی اپراتورهای حمل‌ونقل عمومی سنگاپور در دست اجرا قرار دارد و بهبود خدمات و تجربه سفر برای مسافران اتوبوس‌ها را به همراه خواهد داشت.

بهبود حمل‌ونقل عمومی در سنگاپور

استفاده از فناوری پیشرفته برای بهبود قابلیت اطمینان خدمات شامل موارد زیر است:

سیستم جدید مدیریت ناوگان اتوبوس‌رانی از فناوری‌های پیشرفته برای بهبود نظارت متمرکز بر ناوگان و مدیریت عملیات سرویس اتوبوس در سراسر جزیره استفاده و به تصمیم‌گیری درست در زمان مدیریت حادثه کمک می‌کند. این سیستم اطلاعاتی را در اختیار اپراتورهای حمل‌ونقل عمومی قرار می‌دهد تا قابلیت اطمینان سرویس اتوبوس و تأمین ظرفیت را بهتر مدیریت کنند و با اتوبوس‌های برقی و قابلیت‌های نظارت بر زیرساخت‌های شارژ یکپارچه خواهد شد تا از گذار سنگاپور به ناوگان اتوبوس عمومی با انرژی پاک‌تر حمایت کند. علاوه بر این، گذار به ساختار مبتنی بر ابر، چابکی، مقیاس‌پذیری و قابلیت اطمینان بیشتری را در پیشرفت‌های نرم‌افزاری آینده ممکن می‌سازد.

تجهیزات جدید دریافت کرایه در اتوبوس‌ها با بهره‌گیری از مزایای شبکه 5G و امکان تراکنش سریع‌تر برای مسافران ارتقا پیدا خواهد کرد. علاوه بر این، یک نمایشگر واحد که ترکیبی از برنامه‌های جمع‌آوری کرایه و مدیریت ناوگان است، جایگزین دو نمایشگر جداگانه خواهد شد که در حال حاضر توسط رانندگان اتوبوس استفاده می‌شود. این رابط یکپارچه کارایی عملیاتی را بهبود می‌بخشد و به رانندگان اتوبوس امکان می‌دهد تا تمرکز خود را بر ایمنی جاده بیشتر کند.

سیستم‌های برق و ارتباطات و جعبه‌های اتصال مرکزی جدید برای بهبود توزیع برق و سیگنال روی اتوبوس‌ها نصب می‌شوند و یک سیستم فرستنده اتوبوس جدید مجهز به 5G امکان تبادل داده‌های سریع‌تر و مطمئن‌تر را بین اتوبوس‌ها و سیستم‌ها را فراهم می‌کند.

تخصص شرکای پروژه در مدیریت پیشرفته ناوگان و سیستم‌های دریافت کرایه، همراه با سوابق اثبات شده آن‌ها در پروژه‌های حمل‌ونقل بزرگ، موقعیت خوبی را برای این ابتکار نوسازی زیرساخت به آن‌ها می‌دهد. ارتقای فناوری نه‌تنها اتصال و عملکرد سیستم را افزایش می‌دهد که به نفع مسافران و اکوسیستم حمل‌ونقل است، بلکه راه را برای نوآوری‌های آینده در سفر هموار می‌کند

کد خبر 751091

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • قابل توجه مسافران حج؛ ورود این موارد به خاک عربستان ممنوع است
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • فیلم/ نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)