Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خراسان جنوبی از راه‌انداری سامانه اینترنتی خدمات‌دهی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد سلم آبادی عصر امروز در آیین افتتاح این سامانه اظهار داشت: این سامانه نخستین بار در استان اردیبل و هم‌اکنون در چهار شهرستان خراسان جنوبی آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خراسان جنوبی افزود: این سامانه تا 21 خرداد در شهرستان‌های بیرجند، درمیان، نهبندان و قاین به صورت آزمایشی اجرا و پس از آن همزمان با سراسر کشور در سایر شهرستانها نیز راه اندازی می شود.

سلم آبادی گفت: در این طرح مددجویان در مناطق مختلف و دورافتاده می توانند با حضور در دفاتر پیشخوان دولت در روستاها و شهرها و مراجعه به آدرس Request.emdad.ir و بدون حضور در ادارات کمیته امداد، درخواست های خود را ثبت و پاسخ را دریافت کنند.

وی افزود: 25 مددکار برای هدایت و راهنمایی مددجویان در اجرای این طرح فعالیت می کنند.

مدیرکل کمیته امدادامام خمینی(ره) استان خراسان جنوبیاظهار داشت: کاهش هزینه های ایاب و ذهاب و پاسخگویی به موقع به درخواست ها از مزایای اجرای این طرح است.

سلم آبادی بیان کرد: 32 هزار خانوار در خراسان جنوبی زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند که هم اکنون 18 هزار خانوار می توانند از مزایای این سامانه بهره مند شوند.

1979 فرصت شغلی توسط کمیته امداد خراسان جنوبی فراهم شد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی همچنین با بیان اینکه سال گذشته بسیاری از تولیدات مددجویان کمیته امداد به مبلغ 35 میلیارد و 432 میلیون ریال به فروش رسید گفت: یک هزار و 979 فرصت شغلی در بخش‌های مختلف برای مددجویان فراهم شد.

سلم‌آبادی اظهار داشت: تولید فرش یکی از عرصه‌های فعالیت مداوم خانواده‌های تحت حمایت در زمینه فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی است که در این راستا سال گذشته مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی 2 هزار و 72 تخته فرش به متراژ 7 هزار و 570 مترمربع به ارزش بیش از 45 میلیارد ریال در سال گذشته توسط مددجویان تحت حمایت تولید و به بازارهای داخلی و جهانی ارسال شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: سال گذشته 792 وام قالی‌‍بافی از محل اعتبارات مشاغل خانگی اعطا شده که در این کارگاه‌ها 720 تخته فرش دستباف به متراژ یک هزار و 850 مترمربع و ارزش بیش از یک میلیارد تومان تولید شد.

سلم‌آبادی افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری با مدیریت جهادی و رویکرد خودکفایی، خوداتکایی، خودباوری، توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت در سال گذشته یک هزار و 979 فرصت شغلی ایجاد شد.

وی بیان کرد: اشتغال ایجاد شده در بخش‌های دامپروری، صنایع دستی، کشاورزی، فعالیت‌های صنعتی، معدنی و خدماتی با اعتبار بیش از 227 میلیارد تومان بوده است.

سلم‌آبادی با بیان اینکه 15 کارگاه تجمیعی قالی‌بافی در خراسان جنوبی فعال شده است افزود: این کارگاه‌ها شرایط را برای اشتغال مددجویان تحت حمایت فراهم کرده است که در کمیته امداد خراسان جنوبی بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه سال گذشته مردم خراسان جنوبی ماهیانه بیش از 349 میلیون تومان صدقه پرداخت کردند اظهار داشت: مشترکان صندوق‌های صدقات در خراسان جنوبی 132 هزار و 861 نفر است که از این تعداد 126 هزار و 558 مشترک صندوق کوچک در منازل خانواده‌ها، 2 هزار و 59 صندوق متوسط در ادارات و 4 هزار و 224 صندوق بزرگ در معابر استان فعال است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: تعداد خانواده‌های معیشت بگیر در استان 32 هزار و 264 خانوار است که در حال حاضر 82 مددکار شامل 56 مددکار مرد، 26 مددکار زن در کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی مشغول به خدمت رسانی به خانواده‌های تحت حمایت هستند.

انتهای پیام/

R41348/P1377/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۴۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز

تین نیوز

مجری خدمات فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: خدمات فرودگاهی در حال حاضر روزانه به سه هزار و ۲۰۰ مسافر ارائه می‌ شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حامد احتسابی رئیس هئیت مدیره و مجری خدمات فرودگاهی در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه در قالب افزایش ارائه خدمات فرودگاهی قراردادهای جدیدی را با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی منعقد کرده ایم گفت:  سالانه ۱۵ میلیون مسافر از فرودگاه امام خمینی اعزام می شوند که در قالب تفاهم نامه بین شرکت ناو آویژه پارس و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی بخشی از این مسافران از جایگاه CIP استفاده می کنند.

وی ادامه داد: همچنین در قالب قرارداد با شرکت فرودگاه ها وناوبری هوایی در دو فروگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد و فرودگاه مهرآباد خدمات CIP  به مسافران ارائه می شود.

احتسابی اظهار کرد: همزمان با راه اندازی فاز دوم شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و افزایش تعداد مسافران به ۵۰ میلیون نفر در سال و افزایش ورود گردشگران در حوزه سلامت ، سیاسی و اقتصادی  روند ارائه خدمات به مسافران افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: ارائه خدمات ویزا به مسافران و خدمات ارزی و ترانسفر رایگان از درب فرودگاه  امام خمینی تا مقصد از جمله خدمات فرودگاهی است که در پروازهای بین المللی راه اندازی شده است.

او تاکید کرد: میانگین بین ۳تا ۴هزار مسافر در بخش پروازهای بین المللی از خدمات CIP فرودگاه استفاده کرده که در نوروز تعداد پیک مسافران به ۳هزار و۲۰۰ نفر رسید.

احتسابی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص مبلغ ورودی خدمات فرودگاهی  گفت:  مبلغ ورودی برای هر نفر ۳میلیون و۲۰۰ هزار تومان است که طبق بررسی های صورت گرفته خدمات فرودگاهی که به مسافران ارائه می شود برابر و حتی بیشتر از  خدمات CIP کشورهای خارجی است چراکه هزینه ارائه خدمات تشریفات در کشورهای خارجی برای هر  مسافر بین ۵۰ تا ۷۰ دلار است.

وی در پاسخ به سوال دیگر  درخصوص قراردادهای جدید با شرکت فرودگاه ها برای ارائه خدمات فرودگاهی و تشریفات گفت: در تلاش هستیم که خدمات فرودگاهی و CIP را به صورت  شرکت های زنجیره ای در فرودگاه های بین المللی و حتی هتل های کیش راه اندازی کنیم.

در ادامه این برنامه علی باقری مدیرعامل مجری خدمات فرودگاهی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص انعقاد قرارداد با آژانس مسافرتی  و سکوهای اینترنتی برای ارائه خدمات تشریفات گفت: در حال حاضر برای ارائه خدمات تشریفات فرودگاهی با ۲۰ آژانس قرارداد منعقد کرده ایم و در تلاش هستیم به صورت مستقل فعالیت کنیم.

وی افزود: برای ارائه خدمات فرودگاهی ۱۸ خودرو اضافه شده و  خدمات رایگان ترانسفر به مسافران ارائه می شود.

او تاکید کرد:  میانگین مسافرانی که از خدمات فرودگاهی استفاده می کنند بین سه هزار تا سه هزار و۲۰۰ مسافر است و با توجه به افزایش تعداد مسافران همزمان با راه اندازی فاز دوم فرودگاه امام خمینی  فضای بوردینگ از ۲۰۰ متر به ۴۰۰ متر اضافه شده و تعداد پارکینگ های روباز ما هم به بیش از ۲۰۰ خودرو رسیده است .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی